Προσφορές Superdeals Νέα Προϊόντα Νέες Αφίξεις Stock Πακέτα Κουπόνια εταιρειών Κουπόνια Φαρμακείων Promotions Media Corner Blog
Vitamin C Anti Aging Day Cream 50ml
Vitamin C Anti Aging Day Cream 50ml

Vitamin C Anti Aging Day Cream 50ml

Από 38,90 €

Περιγραφή
Φαρμακεία

Περιγραφή

Για όλους τους τύπους δέρματος!

Μία ισχυρή αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας που παρασκευάζεται με μια προηγμένη μορφή βιταμίνης C σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε, ορυκτά Νεκρά Θάλασσα και φυσικά φυτικά έλαια. Ιδιαίτερα σχεδιασμένη για την προστασία του δέρματος από τη βλάβη των κυττάρων που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία και την ενίσχυση της αναζωογόνησης του δέρματος Εμπλουτισμένη με βούτυρο Shea, ενυδατώνει ενώ καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

Η Βιταμίνη C επιταχύνει την ανάπλαση των κυττάρων –με άλλα λόγια, ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Έτσι, βοηθά την επιδερμίδα να αναδομηθεί ταχύτερα και να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια κούρασης. Επίσης, η Βιταμίνη C ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου ώστε η επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητά της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων του οξειδωτικού στρες.

Αφήνει το δέρμα σας ευχάριστα σταθερό, ομαλό, ακτινοβόλο και νεανικό, και συμβάλει σημαντικά στη νεανική όψη και τη λάμψη της επιδερμίδας.