Προσφορές Superdeals Νέα Προϊόντα Νέες Αφίξεις Stock Πακέτα Κουπόνια εταιρειών Κουπόνια Φαρμακείων Promotions Media Corner Blog
Vitamin C Anti Aging Night Cream 50ml
Vitamin C Anti Aging Night Cream 50ml

Vitamin C Anti Aging Night Cream 50ml

Από 38,90 €

Περιγραφή
Φαρμακεία

Περιγραφή

Για όλους τους τύπους δέρματος!

Μια πολύ δραστική αντιοξειδωτική κρέμα νυχτός που παρασκευάζεται με μια προηγμένη μορφή βιταμίνης C. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, Ορυκτά Νεκράς Θάλασσας και φυσικά φυτικά έλαια, προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από περιβαλλοντικές βλάβες και ενισχύει την αναζωογόνηση του δέρματος. Ενισχυμένη με βούτυρο Shea, ενυδατώνει τη νύχτα ενώ παράλληλα εξομαλύνει σημαντικά τα σημάδια γήρανσης.

Η Βιταμίνη C επιταχύνει την ανάπλαση των κυττάρων –με άλλα λόγια, ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Έτσι, βοηθά την επιδερμίδα να αναδομηθεί ταχύτερα και να καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια κούρασης. Επίσης, η Βιταμίνη C ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου ώστε η επιδερμίδα να διατηρήσει την ελαστικότητά της, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων του οξειδωτικού στρες.

Αφήνει το δέρμα σας ευχάριστα σταθερό και απαλό, δημιουργώντας μια αναζωογονημένη εμφάνιση, και συμβάλει σημαντικά στη νεανική όψη και τη λάμψη της επιδερμίδας.